Zo doet u mee met de Horses Product van het Jaar verkiezing

UITLEG & VOORWAARDEN

1. Prijzen

Eisma Horsesmedia verloot onder de stemmers van de Horses Product van het Jaar award twee ruiterarrangementen van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel. Dit arrangement bestaat uit: een overnachting voor twee personen, diner met live-cooking & ontbijt, 2 luxe paardenboxen, inclusief alle faciliteiten van het Paardenhotel.

Vier ruiterarrangementen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel

Alle prijzen zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld.

2. De stemprocedure

2.1 Het uitbrengen van een stem is gratis.

2.2 Je kunt per e-mailadres maximaal 1 stem per categorie uitbrengen.

2.3 Personen die een poging doen om meerdere e-mailadressen te gebruiken om zo de kansen op winnen te vergroten, worden verwijderd en dingen niet meer mee naar de te winnen prijzen.

3. Prijzen winnen

3.1 Indien je de stemprocedure op juiste wijze succesvol doorlopen hebt, maak je kans op de prijzen. Uit alle stemmers die gestemd hebben en hun volledige naam en e-mailadres hebben achtergelaten in één van de twee verkiezingen zullen de winnaars willekeurig getrokken worden. Er zal slechts één prijs per winnaar en per huishouden (personen die in hetzelfde huis wonen) worden verzonden

3.2 De aanwijzing van prijswinnaars geschiedt op onpartijdige wijze. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

3.3 Prijswinnaars ontvangen na afloop van de verkiezing bericht per e-mail. In deze email wordt de winnaar gevraagd te reageren met zijn of haar naam en adres, zodat Eisma Horsesmedia de door hem of haar gewonnen prijs kan opsturen. Als de winnaar niet binnen 15 dagen reageert op deze email zal hij of zij een tweede email ontvangen. Als de winnaar wederom niet binnen 15 dagen reageert op dit tweede bericht, zal de prijs als verloren beschouwd worden. De winnaar heeft dan geen aanspraak meer op de prijs.

3.4 Iedereen die betrokken is bij de organisatie van de verkiezing wordt uitgesloten als prijswinnaar.

3.5 De organisatie en alle gelieerde partijen zijn niet aansprakelijk voor fouten in de afhandeling van e-mails en de uitreiking van eventuele prijzen.

4. Tell-a-friend

Via deze verkiezing kun je eenvoudig vrienden en bekenden een uitnodiging sturen om te stemmen op jouw favoriet. Het is echter niet gegarandeerd dat jouw uitnodiging daadwerkelijk aankomt. Die verantwoordelijkheid ligt bij de provider. De organisatie van de verkiezing raadt je aan voor de zekerheid ook een uitnodiging via je eigen e-mailaccount of social network te versturen.

5. Reglement

5.1 Het verkiezingssysteem mag op geen enkele wijze (technisch) aangesproken, gebruikt of uitgelezen worden om spam te versturen, te stemmen, data te kopiëren naar andere opslagmedia, of voor andere doelen, zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de organisatie.

5.2 Er vinden regelmatig controles plaats op de uitgebrachte stemmen. In geval van geconstateerde fraude kan de organisatie besluiten om stemmen niet mee te tellen en/of een product of dienst te diskwalificeren.

5.3 De organisatie is te allen tijde gemachtigd om tussentijds spelregels te wijzigen, zonder je daarvan expliciet op de hoogte te stellen.

6. Partner

6.1 Partner van de verkiezing is Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel.

7. Privacy

7.1 Stemmers die daar voor toestemming geven ontvangen na afloop van de verkiezing e-mailberichten van Eisma Horsesmedia via de nieuwsbrief van Horses. Via deze e-mailberichten worden onder andere de prijswinnaars bekend gemaakt en de winnende producten/diensten. Via een directe link in deze e-mails kan je je eenvoudig weer afmelden. Alle gegevens die je invoert bij de verkiezing blijven eigendom van de organisatie.

8. Tot slot

8.1 Eisma Horsesmedia en Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel zijn niet aansprakelijk voor enige mogelijke schade die door het deelnemen aan de verkiezing ontstaat.

8.2 Op de verkiezing en deze spelregels zijn enkel het Nederlandse recht van toepassing. In gevallen waarin de algemene voorwaarden niet voorzien, beslist de organisatie van de verkiezing.

8.3 Als u wenst te reageren op de spelregels of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen we u contact met ons op te nemen via Horsesmedia@eisma.nl.